Ontdek wat een persoonlijk trainingsPLAN voor jou en je dressuurpaard kan betekenenBreng je dressuurtrainingen en resultaten naar een hoger niveau

Ben je een fanatieke dressuurruiter die graag wedstrijden rijdt? Weet je niet altijd wat je moet doen tijdens een training waardoor je vaak hetzelfde doet en moeilijkere dingen stiekem uitstelt?

Zie je niet voldoende vooruitgang bij je paard, verlies je je motivatie en denk je dat je doelen nog heel ver weg zijn? Of ben je gewoon op zoek naar manieren om je trainingen en resultaten naar een hoger niveau te brengen?

Breng je dressuurtrainingen en resultaten naar een hoger niveau met behulp van een persoonlijk trainingsPLAN

Verbeter de kwaliteit van je dressuurtrainingen met een doelgerichte aanpak.

Verbeter de kwaliteit van je dressuurtrainingen met een doelgerichte aanpak

Met behulp van een persoonlijk trainingsPLAN weet je precies welke stappen je moet zetten om dichter bij je doel te komen.

Dankzij doelgerichte trainingen, maandelijkse evaluatie en dagelijkse begeleiding zal je samen met je paard doorgroeien naar het hoogste niveau.De vragen waar ruiters oneindig over kunnen nadenken 

Wil je ook samen met je paard een echt team vormen, de beste resultaten neerzetten en het liefst zo hoog mogelijk in de dressuur komen? De weg naar succes is soms erg lang en gaat vaak gepaard met vele ups en downs…

 • Er zijn zoveel punten om te verbeteren, waar begin je nu en hoe pak je dat verder aan?
 • Allerlei nieuwe en steeds moeilijkere oefeningen, hoe krijg je dat onder de knie?
 • Hoe houd je het werk leuk en gevarieerd voor jou en je paard?
 • Op welke manier kan je ervoor zorgen dat je voldoende uitdaging houdt in de trainingen en gemotiveerd bent om fanatiek door te trainen?
Wil je ook samen met je paard een echt team vormen, de beste resultaten neerzetten en het liefst zo hoog mogelijk in de dressuur komen?


Wat kan PLANtastic Dressage voor jou betekenen?

Stel je eens voor hoe het zou voelen als:

 • Je super gemotiveerd bent om te trainen en niet kan wachten tot de volgende training
 • Je altijd met een doel op je paard stapt en trots en tevreden uit een training komt omdat je aan iets specifieks hebt gewerkt
 • Je een plan hebt waarmee je ziet wat je op welke termijn moet bereiken om zo steeds dichter bij je doel te komen
 • Je elke week een nieuwe planning krijgt waarin precies staat welke oefeningen je kan rijden om je paard verder te verbeteren
 • Je verbetering ziet en voelt bij je paard dankzij gestructureerde en doelgerichte trainingen
 • Je een enthousiaste en betrokken coach hebt die je begeleidt wanneer je er normaal gesproken alleen voor staat
 • De trainingen thuis naar een hoger niveau worden gebracht dankzij een persoonlijk trainingsPLAN

Met je persoonlijke trainingsPLAN ontvang jij;

Met je persoonlijke trainingsPLAN ontvang jij: elke maand, week en dag een doel om naartoe te werken, 3 doelgerichte trainingen per week, grote variatie in oefeningen en dagelijkse begeleiding.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het? Stap 1: Kennismaking: Je paard & Jij

1. Kennismaking: Je paard en Jij

Jij en je paard staan centraal in je persoonlijke trainingsPLAN. Daarom is de eerste stap om zo veel mogelijk informatie te verzamelen over jou en je paard middels een online intake formulier.

Daarnaast stuur je video’s van je trainingen of wedstrijd ter beoordeling van wat je op dit moment nodig hebt om verder te ontwikkelen en om je droom te bereiken.

Vervolgens vind er een kick-off gesprek plaats waarin de bevindingen worden besproken en de doelen worden bepaald voor de komende periode.

2. Ontvang je persoonlijke trainingsPLAN en krijg de support die jij nodig hebt

Vervolgens ontvang je jouw gepersonaliseerde trainingsPLAN! Hierin staan je maand- en weekdoelen voor de komende tijd.

Om specifiek naar deze doelen toe te trainen ontvang je wekelijks drie doelgerichte trainingen inclusief oefeningen die bijdragen aan het behalen van dit doel. Door op deze manier te werken verhoog je de kwaliteit van je trainingen, breng je meer structuur aan in je trainingen, ben je extra gemotiveerd en geconcentreerd en bereik je meer resultaat.

Met de mogelijkheid tot dagelijkse support volg je je trainingsPLAN en ontvang je extra tips of hulp van je coach wanneer jij het nodig hebt zodat je er nooit alleen voor staat.

Hoe werkt het? Stap 3: Voel de vooruitgang, behaal je doelen en groei door naar de volgende klasse!

3. Voel de vooruitgang, behaal je doelen en groei door naar de volgende klasse!

Maandelijkse evaluatie momenten, onder andere aan de hand van videos, stellen je in staat de vooruitgang te zien en voelen. Door terug te blikken zie je wat je bereikt hebt in de afgelopen maand waardoor je zelfvertrouwen en motivatie zal toenemen om door te gaan.

Dankzij deze maandelijkse progressie zal je uiteindelijk doorgroeien naar de volgende klasse en je dromen kunnen bereiken!Het behalen van je doelen! Wat is dat waard voor jou?

Voor € 75,- per maand ontvang jij een volledig gepersonaliseerd trainingsPLAN inclusief:

 • Kick-off telefoongesprek waarbij we de doelen samen bepalen
 • Een persoonlijk trainingsplan dat jouw inzicht geeft in de te zetten stappen op weg naar jouw doel
 • Drie doelgerichte dressuurtrainingen per week inclusief oefeningen die je kan toepassen om deze doelen te bereiken
 • Maandelijks evaluatie momenten aan de hand van onder andere video analyse waarmee we de vooruitgang kunnen monitoren
 • Mogelijkheid tot dagelijkse ondersteuning tijdens jouw weg naar succes


Meest gestelde vragen

Kan ik een trainingsPLAN ook gebruiken als ik nog geen wedstrijden rij maar dat wel graag wil doen?

Ja zeker! Een goede voorbereiding is het halve werk en een planning is hierbij heel waardevol.

Ik heb niet zoveel tijd om mijn paard te trainen, zou een trainingsPLAN dan wel wat voor mij zijn?

Ja zeker! Jouw persoonlijke trainingsplan helpt je om efficiënt je paard te trainen. Dankzij het trainingsplan weet je precies waar je op welk moment aan moet werken en zal elke training zeker zijn waarde toevoegen. Een paard heeft ook herstel dagen nodig na een flinke inspanning. Door per week drie doelgerichte trainingen aan te bieden, zijn dat de dagen waarop je je paard echt traint en de overige dagen kan je lichte arbeid inplannen. Met drie dagen per week, kan jij je doelen al behalen!

Ik heb elke week privéles, kan een persoonlijk trainingsPLAN dan nog iets toevoegen?

Ja zeker! Goede instructie is ontzettend belangrijk tijdens het trainen van je paard. Maar uit eigen ervaring en die van onze klanten weten we dat we weleens begeleiding missen op de dagen dat we geen les hebben. We willen graag die stijgende lijn zoals in de priveles vast houden maar blijven vaak hangen in het oefenen van dezelfde dingen (die vertrouwd aanvoelen). Dit is waar PLANtastic Dressage je kan helpen met behulp van nieuwe inspirerende oefeningen, maar in lijn met wat jij op dat moment nodig hebt om te ontwikkelen.

Ik rij wedstrijden maar vind het ook super leuk om ontspannende trainingen te hebben. Is dat te combineren met een trainingsPLAN?

Ja zeker! Je ontvangt je persoonlijke trainingsPLAN volledig afgesteld op jouw behoeften en wensen. Daarnaast ontvang je in je trainingsPLAN drie doelgerichte trainingen per week inclusief oefeningen die je kan toepassen in die training om aan je weekdoel te werken. Dat betekent dat er nog vier dagen overblijven waarop je andere dingen kan doen met je paard. Afwisseling en variatie in de training van je paard is heel belangrijk, zowel voor je paard, als voor jou. Vergeet daarnaast niet dat je dankzij de doelgerichte trainingen ook rust kan ervaren. Je hoeft jezelf namelijk geen zorgen meer te maken over wat je moet doen tijdens je training.

Ik deel mijn paard met iemand anders, dat maakt het plannen erg lastig, kan PLANtastic Dressage daarin ondersteunen?

Ja zeker! Als je je paard met iemand anders deelt is het extra belangrijk om goed te plannen en te communiceren met elkaar. Om ervoor te zorgen dat de trainingen van meerdere ruiters richting hetzelfde doel werken, kan een trainingsPLAN de uitkomst bieden. Dit brengt duidelijk in beeld waar de focus op ligt en waaraan gewerkt moet worden in de trainingen om zo samen het doel te bereiken. Niets is vervelender dan beide aan iets anders te werken en dat geen van beiden het doel dan bereikt. Door samen doelen te stellen en het plan te volgen zullen jullie successen boeken.

Wat als mijn paard geblesseerd is of ik zelf een periode niet kan trainen?

Dat is natuurlijk erg vervelend. Het is altijd al erg genoeg als je paard of jij geblesseerd raakt. Maak je daarom geen zorgen over je persoonlijke trainingsPLAN. Deze kunnen we namelijk eenvoudig on hold zetten indien dit nodig is. Met veel enthousiasme pakken we vervolgens de trainingen weer op zodra dit weer mogelijk is.

Zit ik vast aan een abonnement als ik met PLANtastic Dressage start?

Zeker niet! Voor aanvang van het traject kan je kiezen om per maand of per kwartaal te betalen. De overeenkomst loopt af aan het einde van deze termijn, tenzij je er natuurlijk voor kiest om lekker door te trainen met je persoonlijke trainingsPLAN. Indien je speciale wensen hebt kan dit allemaal besproken worden aangezien het trainingsPLAN speciaal voor jou op maat wordt gemaakt.

Wordt er vertrouwelijk omgegaan met alle foto's, video's en informatie die ik met PLANtastic Dressage deel? 

Ja zeker! PLANtastic Dressage gaat zeer vertrouwelijk om met jouw materiaal en zal nooit ongevraagd iets delen op het internet of met iemand anders in verband met de privacy. 

Heb je een andere vraag? 

Stel je vraag dan aan mij!

Ik ben bereikbaar via email, whatsapp, instagram en Facebook.