TrainingsPLAN Klasse B Dressuur

Wanneer geef je je op voor je eerste B proef?

Misschien heb je een jong paard die alles nog moet leren, heb je net een nieuw paard gekocht en moeten jullie elkaar nog wat beter leren kennen of zou je wel eens willen starten maar houdt 'iets' je altijd tegen.

 

Als je wedstrijd ambities hebt zal je echter niet kunnen wachten tot het moment dus jullie je eerste wedstrijd rijden. Maar tegelijkertijd zijn er nog zoveel dingen die beter kunnen en wil je een zo goed mogelijk resultaat neerzetten dus blijf je die debuut datum maar uitstellen. 

 

Wees gerust, je bent niet de enige! 

Hoe zorg je ervoor dat je wel klaar bent voor je eerste B wedstrijd?

Een goede voorbereiding is het halve werk!

 

Zet voor jezelf een deadline en maak een planning tussen nu en de deadline met daarin hoe je je gaat voorbereiden op de wedstrijd.

Geen zin of tijd om zelf een planning op te stellen? Of weet je niet waar te beginnen?

Ik heb een 3 maanden TrainingsPLAN opgesteld waarmee je je in 3 maanden helemaal voorbereid op het rijden van een B proef! Dit trainingsPLAN helpt jou gedurende 3 maanden met 3 doelgerichte trainingen per week om je optimaal voor te bereiden op een B proef! 

 

We behandelen alle losse onderdelen, focussen op het rijden van overgangen en alle figuren en besteden extra aandacht aan je houding en zit.

 

En je hebt ook nog eens de mogelijkheid tot dagelijkse feedback op jouw trainingen! Ik ben dagelijks beschikbaar via whatsapp om al je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen op de momenten dat je het nodig hebt zodat je er nooit alleen voor staat. 

 

Als je dit trainingsPLAN start, kan jij over 3 maanden je eerste B proef rijden! 

Kort samengevat ontvang je: